55.

Jag såg henne på avstånd. Jag kände igen henne. Från allt han har berättat. Han som med brustet hjärta tillbringade en natt i min säng. Han som fick följa med hem för att dämpa min längtan efter någon annan. När jag ser henne hugger det i bröstet. Hon ser alltid så lycklig ut. Han ser alltid så trasig ut. Det gör ont i mig. Jag känner mig som en del av det.

54.

Du är det finaste jag vet.

53.

Det är över. Allt med dig är slut. Jag har gett dig för många chanser. Jag vill ha dig. För mycket. Jag klarar inte av dina fina ord. Jag klarar inte av att det gång på gång slutar med en evig väntan. Jag vill inte se dina lockar mot min kudde om du inte vill bli min. Förlåt. Du får inte sova hos mig inatt. För jag kommer aldirg låta dig gå. Det gör för ont.

52.

Vi satt på en bänk och blickade ut över havet. Tätt intill i två timmar. Det var allt. Jag vågade inte kyssa dig. Och du kysste inte mig. Vi som under sommaren inte gjort annat än att kyssas hela nätter. Vi som tillbringat den mesta tiden under täcken. Nu är vi som två tonåringar då ingen vågar ta första steget.

51.

Snälla, kyss mig.

RSS 2.0