30.

En vän sa till mig att det kan vara känslan av att jag är i underläge som gör att jag är galen i dig. Känslan av att jag inte har kontrollen. Eller känslan av att jag inte kan linda dig runt mitt finger som jag gör med alla andra killar jag träffat. Jag är tveksam. Mina tankar är på dig när någon annan rör vid mig. När någon kysser mig. Du är den enda jag vill somna bredvid om natten. Din hand är den enda jag vill se i min. Jag är inte säker, men jag tror det är kärlek.

29.

Idag har jag tänkt på dig hela dagen. Så mycket att han är påväg. Han som håller om mig om natten. Han som vill ha mig. Jag vet att det är fel. så fel. Men jag har inget val. Du gör mig galen.

28.

Jag dansade. Jag såg ingen runt om. Någon försökte ta min hand. Jag drog bort den. Jag tänkte för mycket på dig. Jag tänkte på dina händer runt min midja. I natt ville jag inte försöka glömma dig genom att kyssa en främling. Jag ville bara ha dig. Inte han som ville ha min uppmärksamhet i baren. Inte han med det fina leendet. Bara dig.


27.

Jag gick hem i natt. I samma skor. På samma väg jag gick med dig för några nätter sen. Men nu var min hand tom. Din hand var inte i den.


26.

Jag sa att jag var besviken på att du klippt av ditt hår några centimeter. Jag sa att jag älskar dina lockar. Du skrattade och drog handen genom håret och svarade att det fanns små lockar kvar. Du sa att det snart var långt igen. Du sa att det skulle jag snart få se.

25.

Under den natten sa du till mig hur fin jag var. Fem gånger.

24.

Jag kunde inte somna med honom bredvid. Jag ville bara andas in hans doft och stanna tiden. För det kanske var sista gången han låg vid min sida. Jag målade i konturerna på hans tatuering på börstet med mitt finger. Jag sa att jag inte gillar tatueringar, förutom hans. Han skrattade. Han tog handen över mitt hår och kysste mig. Han drog mig närmare. Vi låg inlindade i varandra under mitt täcke tills det blev eftermiddag. Sen försvann han. Jag ville be honom att stanna men fick inte ut några ord. Jag låg ensam kvar i en säng som är för stor. Med en kudde som doftar honom. Med tårar som bränner under ögonlocken. Jag vill ha mer. Jag vill ha mer av honom.

23.

Du sov bredvid mig inatt. Du ville träffa mig. Jag borde sagt nej. För nu kan jag inte sluta tänka på dig.

22.

När ett långt förhållande tar slut lär man sig, man lär sig att inte nöja sig. Jag vet att jag kan få bättre. Jag vet att jag kommer uppleva kärlek igen. Vid tillfällen då hjärtat och kroppen längtar måste man påminna sig själv.Det är lätt att lura sig själv till känslor som inte finns när ensamheten kryper sig på. Då backar man tillbaka, till ruta ett. Det kommer gå flera tåg även om du hoppar av efter andra hållplatsen. Man måste påminna sig om att inte åka med ett tåg där slutstaionen är en plats, en stad, ett liv man inte drömmer om. För mig är det så just nu. Jag måste vakna upp, sluta låtsas och lära mig, lära mig att jag klarar mig själv. Jag klarar mig själv, jag älskar att vara själv, samtidigt som jag drömmer efter att älska någon igen.

21.

Jag är rädd för mina känslor. För att jag är fast i dig som inte går att nå. För dig som jag inte vill nå. Du är ingenting jag vill ha, men ändå gör du mig galen. Jag vågar inte träffa dig. Jag är rädd för mig själv.  Jag är rädd för att jag kommer bli sårad. Jag kommer såra mig själv. Jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt. Men när du dyker upp i mina tankar infinner sig bara en längtan, längtan efter att höra dina andetag.

20.

Kom hit när du vill, jag är vaken hela natten

19.

Att vara ensam. Att känna att något fattas. Att inte ha någon famn att vila i. Att somna utan någon bredvid. Att skrika högt utan att ingen hör. Att längta. Att drömma. Att inte kunna bli sårad. Att kunna välja själv. Att leva livet.


18.

Jag förstår inte hur jag låter dig göra såhär. Jag skäms för att jag är svag för dig.

17.

Jag letar efter någon, någon som får mig att inte tänka på dig. Någon som håller mig i handen när du inte vill. Någon som menar alla ord han säger.  Någon som får mig att skratta. För han som finns hos mig håller mig i handen, menar alla fina ord han säger och får mig att skratta. Men han får mig att tänka på dig ännu mer, varje sekund han rör vid mig vill jag ha din närhet. Hans lockar liknar dina, han pratar likadant, han ger mig kärlek, kärlek som jag inte vill ta emot. Han ser på mig som om jag vore allt. Jag vill vara allt, allt för dig, inte för honom.


16.


Ja, jag vill säga att jag älskar dig men det är för tidigt än.



15.

Jag vill ha dig.

14.

Det var bara dig jag såg i mörkret bland hundra andra. Det jag inte visste då var att jag borde vänt bort blicken. Inte tagit ett steg närmare. Det var då jag aldrig skulle tagit din hand. Jag skulle aldrig låtit dig kyssa mig. För nu är jag fast.


13.

Hans händer över hela min kropp. Hans närhet, hans kyssar. Mina tankar var inte på honom vid sidan om mig utan på dig inatt. Tankarna på dina händer över min kropp, din närhet och dina kyssar fick mig att stanna. Jag låg på hans bröst och hörde hans hjärta slå. Jag blundade och låtsades att det var du.


12.

Jag vet inte hur många sms jag har skirvit utan att ha skickat. Jag vet inte hur många nätter jag legat vaken och tänkt på dig. jag vet inte hur jag ska kunna släppa dig. Jag känner dig knappt, jag vet inte vad du gillar, jag vet inte vad du vill med livet. Jag vet, jag vill bara kyssa dig. Jag vill känna dina läppar mot mina. Din hand i min, det är allt. Stanna upp världen för en minut, utan att tänka, utan några hinder. Bara vara.


11.

Jag ger aldrig någon en chans. Jag bryr mig inte. Jag vill inte släppa in någon. Jag låter mig inte kunna bli sårad. Jag låter mig inte falla för någon. Men med dig. Tre dagar, två nätter och hundra kyssar, och jag var fast.


10.

Jag trodde inte jag fanns i din värld längre, jag hade fel. Några små ord om att du vill tillbringa natten med mig och jag faller.


9.

Att inte tillåta sig att känna, att inte våga släppa någon in på livet. Jag hade vågat det med dig.


RSS 2.0